Vastu seina sõitnud auto süttis, kannatada sai kaks inimest

Eile kella 05.42 ajal oli liiklusõnnetus Türi linnas Tolli tänaval, kus alkoholijoobes 25-aastane mees sõitis sõiduautoga Mercedes Benz E320 teelt välja vastu maja seina. Liiklusõnnetuse tagajärjel süttis auto põlema. Kiirabi toimetas Järvamaa Haiglasse sõidukis kaasreisijaks olnud 22-aastase mehe ja andis kohapeal esmaabi teisele kaasreisijale, 19-aastasele naisele.

Eile kella 13.28 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Märjamaa vallas Konuvere külas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 77. kilomeetril, kus 38-aastane mees kaotas vasaku tagumise rehvi purunemise tõttu kontrolli sõiduauto Honda Jazz üle ning sõitis kraavi. Kiirabi toimetas autojuhi Pärnu haiglasse. Sõidukis viibinud 10-aastane poiss lubati peale läbivaatust koju.

Eile kella 16.11 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Võru tn ja Ringtee tn ringristmiku juures, kus 36-aastane naine sõitis reguleerimata jalakäijate ülekäigurajal jalgrattaga ette sõiduautole Mazda 6, mida juhtis 40-aastane mees. Kiirabi toimetas jalgratturi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kella 16.25 ajal oli liiklusõnnetus Narvas Tallinna mnt 3 ja Roheline tänavate ristmikul, kus sõiduautoga Audi A4 parempööret sooritanud 38-aastane naine ei peatunud enne ülekäigurada ning ei andnud teed lubava fooritule ajal jalgrattaga sõiduteed ületanud 12-aastasele poisile. Kiirabi toimetas jalgratturi Narva Haigla EMO-sse. Jalgrattur ei kandnud kohustuslikku kinni rihmatud kiivrit. Sõiduki juht lahkus sündmuskohalt ja ei teavitanud juhtunust politseid, kui teavitamine oli kohustuslik.

Eile kella 18.35 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Akadeemia tee 22 juures, kus sõiduautot Honda Accord juhtinud 31-aastane mees sõitis reguleerimata ülekäigurajal otsa 11-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati SA Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.