Eile oli kaks liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest

Eile kell 07.53 oli liiklusõnnetus Tartus Riia tn 3 juures, kus 45-aastane mees sõitis sõiduautoga Renault Talisman tagant otsa ees peatunud sõidukile Audi A4, mida juhtis 27-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Audi otsa 40-aastase mehe juhitud sõiduautole Opel Astra ja Opel omakorda sõiduautole Nissan Narvara, mida juhtis 37-aastane mees. Audis kaasreisijana viibinud 27-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 13.30 toimus liiklusõnnetus Tartus Kuperjanovi tn 70 juures, kus kõnniteel viibinud jalakäijale, 30-aastasele naisele tagurdas kaubikuga Ford Transit Connect otsa 65-aastane mees, kes lahkus seejärel sündmuskohalt. Pärast liiklusõnnetust koju suundunud jalakäijale kutsuti hiljem kiirabi, kes toimetas ta Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 16 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.