Eile sai kolmes avariis viga seitse inimest

Eile kell 12.11 oli liiklusõnnetus Tartumaal Ülenurme vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 193. kilomeetril, kus 73-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Avensis ette sõiduautole Mazda 6, mida juhtis 73-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Toyota ohutussaarele ning seal otsa liiklusmärkide postile. Sõidukite juhid toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kella 20.00 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Tähtvere vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 173. kilomeetril, kus alkoholijoobes 23-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi 100 tagant otsa sõiduautole Peugeot Partner, mida juhtis 38-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Peugeot teelt välja paremale poole kraavi ja rullus üle katuse. Sõidukite juhid toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Eile kell 23.37 toimus liiklusõnnetus Rapla vallas Tallinn-Rapla-Türi maantee 51. kilomeetril, kus alkoholijoobes 21-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 316 paremale teelt välja vastu elektriposti ja edasi kraavi. Sõidukis kaasreisijana viibinud 19-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Samuti BMW-s kaasreisijatena viibinud 20-aastasele mehele ja 17-aastasele neiule andis kiirabi kohapeal esmaabi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 15 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.