Eilsetes avariides sai kannatada viis inimest

Eile kell 10.23 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja Rahu tee ristmikul, kus alkoholi tarvitamise tunnustega 28-aastane mees sõitis sõiduautoga Honda Legend teelt välja vastu liiklusmärgi posti. Sõidukis turvatoolis kaasreisijana viibinud 2-aastane tüdruk toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Eile kell 07.45 oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Saku alevikus Tallinna maantee 2 juures, kus kaubikut Mercedes-Benz Sprinter juhtinud 53-aastane mees sõitis ringristmikult Jaama tänavale, olles juba reguleerimata ülekäigurajal, kui jalgrattur, 8-aastane poiss, hakkas ülekäigurada ületama ja sõitis vastu kaubiku külge. Kokkupõrke tagajärjel kukkunud jalgrattur toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 11.30 oli liiklusõnnetus Tallinnas Sadama 25/2 juures, kus 27-aastane mees tagurdas sõiduautoga Volkswagen Polo seisva jalakäija, 41-aastasele mehe jalale. Jalakäija pöördus hiljem ise Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kell 14.45 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Ameerika tn 18 juures, kus peateel liikunud mootorratast Yamaha XV1600 juhtinud 51-aastast meest ehmatas kõrvalteelt lähenenud 30-aastase mehe juhitud sõiduauto Volvo 745. Mootorrattur kukkus ja toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 17.45 oli liiklusõnnetus Tallinnas Rannamõisa tee ja Vanakuu tn ristmikul, kus 26-aastane mees ei andnud sõiduautoga Mazda 3 vasakpööret sooritades teed peateel liikunud sõiduautole Nissan X-Trail, mida juhtis 52-aastane naine. Nissani juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse tervisekontrolli .

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.