Erakordselt tugevasse turbulentsi sattunud lennukis sai viga ligi 30 inimest

Esmaspäeval sai Moskvast Bangkokki lennanud Aerofloti lennukis viga vähemalt 27 inimest, kui lainer sattus ootamatult tugevasse turbulentsi, kirjutab Reisiportaal.ee.

Mitmel reisijal olid tõsiseid muljumisvigastused ja luumurrud. 24 kannatanut olid venelased, kolm reisijat pärit Taist. Bangkokis asuva Vene saatkonna teatel sattus lennuk õhuauku Suvarnabhumi lennuväljale lähenedes.

“Osa vigastatud reisijaid ei olnud turvavööga kinnitatud. Kõik eri vigastustega, peamiselt luumurdude ja muljumistega kannatanud viidi kohalikku haiglasse. Mõni vajab operatsiooni. 15 inimest peavad jääma haiglasse,” teatas saatkond.

Tai lennujaamateenistuse teatel sai viga 30 reisijat, 27 viidi Bangkoki Samitivej Srinakarini haiglasse, kolm inimest otsis abi omal käel mujalt. Teenistus märkis, et lennuki pardal oli 318 reisijat ja 14 meeskonnaliiget ning turbulentsi satuti Myanmari kohal.

Pardal olnud Ukraina päritolu Rostik Rusev rääkis CNNile, et raputus oli nii tugev, et tõukas reisijad oma istekohtadelt minema. “See kestis umbes kümme sekundit, lennuk paiskus igasse suunda,” rääkis New Jerseys elav Rusev.

Loe pikemalt ja vaata videot Reisiportaalist.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.