VIDEO DEBATILT: Kas õudus- ja fantaasiafilmide festival sobib kuurortlinna?

Pühapäeval debateeriti Haapsalu kultuurikeskuses õudus- ja fantaasiafilmide festivalil selle üle, millist mõju on HÕFF avaldanud kuurortlinna Haapsalu kuvandile ja selle noorsoole.

  • Vaata Reisiportaali videot siit.

„Oleme ühiselt seisukohal, et õudusi ja vägivalda kunstina esitavate filmide festival ei ole osa kultuuri väärtustava ja edendava kuurortlinna kuvandist. Soovime, et Haapsalu õigustaks jätkuvalt oma laste- ja noortesõbraliku linna tiitlit ja laste ning noorte kehaline ja vaimne areng oleks jätkuvalt prioriteedid,” kirjutasid viie Haapsalu koguduse juhid.

Vaimulikud ise eilsele debatile ei tulnud. Küll aga tuli sinna EELK piiskop, haapsallane Tiit Salumäe, kes kirjale alla ei kirjutanud. Reisiportaal salvestas Haapsalu kultuurikeskuses kogu arutelu, mida saab vaadata videost.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.