Liikluskroonika: eile sai viga viis inimest

Eile kella 11.50 ajal oli liiklusõnnetus Pärnus Tallinna mnt ja Lille tn ristmikul, kus 26-aastane naine juhtides sõiduautot Volkswagen Passat ei märganud ereda päikesevalguse tõttu foori keelavat tuld ja sõitis ristmikul otsa sõidueesõigust omavale sõiduautole Fiat Brava, mida juhtis 41-aastale naine. Fiat juht toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 17.30 ajal toimus liiklusõnnetus Sillamäel J.Gagarini tn 21 maja juures, kus 49-aastane naine sõitis sõiduautoga Peugeot Partner otsa õuealal teed ületanud jalakäijale, 13-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kella 17.26 paiku oli liiklusõnnetus Tartu maakonnas Vahi alevikus Vahi tee- Savi tn ja Savimäe tn. ristmikul, kus sõitis hoovist välja sõitnud mootorratas Suzuki TL1000R. 29-aastane juht kaotas ristmikul mootorratta üle juhitavuse ning kukkus. Mees toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 22.20 oli liiklusõnnetus Võru maakonnas Lasva vallas Võru-Räpina maantee 5,3. kilomeetril, kus sõiduautole Opel, mida juhtis 32-aastane mees, jooksis vasakult poolt ootamatult sõiduteele ette põder ning toimus kokkupõrge. Juht ja kaasreisija, 63-aastane naine toimetati Lõuna-Eesti haiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.