Läänemaa Kergejõustikuklubi korraldab Lihulas kaks kergejõustikuvõistlust

Kergejõustiku 2017. aasta välishooaeg on Läänemaal juba maanteejooksude, murdmaajooksude ja maratoniga alanud. Nüüd jõutakse ka staadionile. Nimelt peetakseLihula gümnaasiumi staadionil kaks noortevõistlust.

Läänemaa Kergejõustikuklubi korraldusel peetakse 10. mail noorte kuulitõuke- ja kettaheitevõistlus ning 15. mail Lõuna-Läänemaa noorte kergejõustikuõhtu.

Esimesel võistlusel tulevad kuuli tõukama ja ketast heitma noored alates U14 vanuseklassist. Kergejõustikuõhtust saavad soovi korral osa võtta aga kõik selle piirkonna lapsed alates 10. eluaastast kuni juuniorideni välja.

Võistlused toimuvad pärast õppetööd mõlemal päeval alates 15-st. Kergejõustikuõhtul on kavas neli ala: vastavalt vanusele kas 60 või 100 meetri jooks, kaugushüpe, vastavalt vanusele kas pallivise või kuulitõuge ning vastavalt vanusele kas 400, 600, 800, või 1000 meetri jooks.

Kellele neli ala liiast, saavad teha ise sobiva alade valiku. Kuigi tegemist on Lõuna-Läänemaa noorte kergejõustikuvõistlustega, on sportima oodatud noored üle Läänemaa. Teretulnud on ka täiskasvanud kergejõustiklased.

Kindlasti on kergejõustikuvõistluste toimumise tingimused Lihulas viimaste aastate parimad, sest gümnaasiumi staadionil on uue ilme saanud 100 meetri jooksu sirge, kus muude korrastustööde kõrval on paigaldatud kaks uut kummimatirada. Lisaks on uued ka kaugushüpperajad.

Nii seda kui ka noorte tublidust arvestades on põhjust oodata häid tulemusi. Võistlused on kinnitatud Eesti Kergejõustiku Liidu võistluskalendris.

Lisaks lastevanematele ja õpetajatele teenindavad võistlust litsentseeritud kohtunikud.

Infot saab allakirjutanult tel 52 30 131, jaanus.getreu@mail.ee

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.