Läänemaa rallisõitjate tulemused olid Rapla sprindil servast serva

Laupäeval peeti Rapla kardirajal järjekordne autosprint. Ilm oli ilus ja kohale oli tulnud 71 võistlejat, neist 17 olid läänlased.

Meie võistlejatel läks servast serva – olime poodiumil ja olime ka viimaste seas. J-16 klassis oli 11 võistlejast 3 Läänemaalt: Marcus-Indrek Simmer, Jako Allika ja Cärolyn Soidla. Seekord neil kolme esimese sekka asja polnud, aga nad olid tublid. Kohad  vastavalt 4., 6. ja 10. Cärolyn Soidla sõidab omas klassis kõige lahjema autoga, millel on 1400 kuubikut.

J-18 klassis oli stardis 9 sõitjat, neist 2 Läänemaalt. Meie poistel puudub Rapla kardiraja kogemus. Virgo Šumanil tuli leppida 8. ja Ranno Kristmannil 9. kohaga.

2WD-v stardis oli 10 sõitjat, kellest 3 jälle meie mehed. Lootused olid Rutmar Raidmal, kelle hooaeg on hästi alanud, aga seekord ei istunud asfaldisõit talle kuidagi. Raidmale Karel Šumani järel 9. koht.

Kolmas läänlane oli Kalle Kruusma, kes sõitis Cärolyn Soidla autoga (1400 cm3) ning jäi teiste 1800 cm3 autode vastu võisteldes 10. ehk viimasele kohale. Kalle Kruusma ütles, et nii lõbusat võistlust pole tükk aega olnud – kulged ja saad rajaäärset silmitseda, sest kiirust ja jõudu polnud.

2WD-s klassis oli kohale tulnud16 sõitjat, kellest 4. jälle Läänemaa mehed. Esikoha võttis küll Eero Labotkin, aga teise ja kolmanda koha peale käis võistlus viimase vooru finišini, kus võttis sajandikega paremuse Marko Kukuškin teise läänlase Valmar Gildeni ees.

Lembit Madissoo, kes aeg-ajalt käib sõitmas, oli 7. ja Toomas Lemberg 14.

SU klassis olid 10 võistlejast pooled läänlased. Kindla võidu võttis Raplamaa mees Aivo Täpsi, meie Egert Jakobi oli 2. ja Martin Jaanus napilt poodiumilt väljas 4. Bruno Jakobi maadles tehniliste probleemidega, nagu ka Andres Kruusma ja Hillar Kruusma. Nemad olid vastavalt 8., 9. ja 10.

Järgmine nädal peaks toimuma Narvas rahvaralli, aga kuna registreerinud on vähe võistlejaid, võib see võistlus ära jääda. Seega saab autosid korrastada kuu aja pärast toimuva Tapa rahvasprindi jaoks.

Kalle Kruusma

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.