Lihula vallas põles kulu

8. mail kell 14.15 käisid päästjad kustutamas kulupõlengut Lihula vallas Soovälja külas. Põles umbes 300 ruutmeetrit kulu.

Raplamaa

8. mail kell 17.08 sai häirekeskus teate kulupõlengust Kehtna vallas Põrsaku külas. Teataja sõnul põles umbes 10×20 meetrit pinnast. Sündmuskohale jõudes selgus, et pererahvas oli tulekahju ise kustutanud.

8. mail kell 17.03 teatati häirekeskusele kulupõlengust Märjamaa vallas Nurtu-Nõlva külas. Päästjad kustutasid 0,5 hektarit põlevat kulu.

Pärnumaa

9. mail kell 2.19 sai häirekeskus teate tulekahjust Surju keskuses. Teataja sõnul oli ta ärganud suitsuanduri signaali peale ning ta avastas kahekordse kortermaja koridor suitsu täis ja suits levib tema korterisse. Päästjate saabudes selgus, et ühest teise korruse korterist tuli suitsu ja toas sees võis olla inimene. Päästjad sisenesid korterisse suitsusukeldusvarustusega, et leida võimalikku kannatanut. Korteris olid täisleegis kaks tuba, kannatanut aga ei leitud. Otsitav inimene leiti samal ajal teiselt poolt maja väljast ning tema enda sõnul oli ta aknast alla hüpanud. Kannatanu viidi kiirabiga haiglasse. Tulekahju kustutati kell 4.08. Korter hävis tules, alumise korruse korter sai veekahjustusi. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Tegemist oli väga õnneliku õnnetusega. Tavapäraselt lõppevad sarnase stsenaariumiga sündmused väga kurvalt. Õnn on see, et kõrvalkorteris oli suitsuandur, mis naabreid ohust teavitas ning nad said kiiresti abi kutsuda. Kontrollige suitsuandurit vähemalt kord kuus. Ideaalne oleks seda teha igal nädalal, ainult nii saate kindlad olla, et suitsuandur on valmis teid ohu korral hoiatama.

8. mail kell 21.07 teatati häirekeskusele, et Pärnus Oja tänava kortermajas lekib gaasiballoon. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et gaasiballooni tihend oli katki ja selle vahelt lekkis gaasi. Päästjad likvideerisid lekke ning tuulutasid ruumid.

8. mail kell 19.32 sai häirekeskus teate kulupõlengust Sindis Kalamaja teel. Teataja sõnul oli jõekaldale tehtud lõkkest tuli edasi levinud ja põles jõekallas ning mõned puud. Päästjad kustutasid 100×25 meetri suuruse põlenguala kell 19.59.

8. mail kell 17.03 teatati häirekeskusele põlengust Pärnus Rüütli tänaval. Teataja sõnul põles prügikast majaseina ääres ning tuld võttis ka majavooder. Päästjad kustutasid tulekahju ja avasid voodrit, et leida tulepesasid. Tules hävis prügikast ning umbes 2×5 meetri ulatuses fassaadikatet.

8. mail kell 14.40 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Merimetsa tänaval. Teataja sõnul põles ettevõtte territooriumil angaar. Päästjate saabudes selgus, et põles angaari katuse materjal, kustutustööde käigus avati konstruktsioone. Tulekahju kustutati kell 15.32.

8. mail kell 12.58 käisid päästjad kustutamas kulupõlengut Are vallas Võlla külas. Põles umbes 30×40 meetrit kulu põllul.

Järvamaa

8. mail kell 16.15 sai häirekeskus teate kulupõlengust Türi vallas Säreveres Mäe tänaval. Päästjad kustutasid 10 ruutmeetrit põlevat pinnast.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.