Martna vallas põles põllul praht

9. mail kell 14.55 sai häirekeskus teate tulekahjust Martna vallas Kaare külas. Päästjad selgitasid välja, et põllul põles kivihunniku vahel praht. Päästjad kustutasid tulekahju.

Raplamaa

9. mail kell 20.23 sai häirekeskus teate kulupõlengust Kehtna vallas Vastja külas. Teataja sõnul põles umbes üks hektar metsa. Esimesena sündmuskohale jõudnud Lokuta vabatahtlikud päästjad selgitasid välja, et põlesid männinoorendikud ja metsaalune. Päästjad kustutasid tulekahju kell 21.37.

Pärnumaa

9. mail kella 12.17 paiku kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Tõstamaa valda Seliste külla. Päästjad likvideerisid sõidukil süttimisohu ning lükkasid selle tagasi ratastele.

9. mail kell 10.27 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Vee tänaval. Teataja sõnul oli kortermajas tunda suitsulõhna. Sündmuskohale jõudes alusatsid päästjad kortermaja kontrollimisega, et tuvastada põlengu asukoht. Kolle avastati sisehoovis majavundamendi ääres paiknevast vanast kanalisatsioonikaevust, kus põles prügi. Kaev oli ühenduses keldiga ning sealt leviski suits hoonesse. Tulekahju kustutati. Esialgsetel andmetel võis põleng alguse saada põlevast suitsukonist.

Lääne-Eesti pommigrupp

9. mail käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Järvamaal Järva-Jaani vallas, kus mullatööde käigus oli leitud seitse 50 mm miinipildujamiini, mis olid metallkastis. Esemed hävitati.

Pommigrupp tuletab meelde, et lõhkekeha leiu korral ei tohi seda mingil juhul liigutada. Tuleb helistada hädaabinumbril 112 ning anda edasi leiuga seonduv informatsioon. Teeme koos Eestimaa ohutumaks ja puhtaks!

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.