Tuli hävitas Martnas põllul põlenud sõiduauto, Tuksis põles maastik ja välikäimla

10. mail kell 20.33 teatati häirekeskusele sõidukipõlengust Martna vallas Vanakülas. Sündmuskohal selgitasid päästjad välja, et põllul põles sõiduauto ning selle ümber kulu umbes. Tulekahju kustutati, sõiduk hävines. Esialgse info kohaselt olid noored äsja ostetud sõidukiga põllul rallit sõitnud ning kuum kollektor süütas kulu.

10. mail kell 19.50 sai häirekeskus teate kulupõlengust Haapsalus Kiltsi teel. Päästjad kustutasid umbes 300 ruutmeetrit kulu ning pillroogu.

This slideshow requires JavaScript.

10. mail kella 18.12 paiku avastasid kodunõustamistele sõitnud Nõva päästekomando päästjad põlengu metsas Noarootsi vallas Tuksi külas. Põles metsaalune, männinoorendikud ning välikäimla. Päästjad kustutasid tulekahju kululuudade ning veejugadega. Kokku põles umbes üks hektar metsa, suures osas hävis ka välikäimla. Tulekahju käisid ohjamas Nõva ja Haapsalu kutselised päästjad ning Pürski ja Nõva vabatahtlikud päästjad.

Saaremaa

10. mail kell 13.02 sai häirekeskus teate tulekahjust Lääne-Saare vallas Praakli külas Piibelehe teel. Teataja sõnul põles ühekordse maja pööning, näha oli leeke. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et katlaruumis põles korstna ning elektrikilbi läheduses vahelagi, umbes 2 ruutmeetri ulatuses. Kell 13.33 saadi tulekahjule piir peale, edasi tegeleti tulepesade otsimise ning ruumide ventileerimisega. Sündmus lõpetati kell 14.26.

Raplamaa

11. mail kell 2.55 sai häirekeskus teate, et Kaiu vallas Vana-Kaiu külas põles sõiduauto. Päästjad kustutasid põlengu.

Hiiumaa

10. mail kell 14.57 sai häirekeskus teate, et Käina vallas Utu külas on elumaja köök suitsu täis. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tulekahju ei olnud, suitsu ajas sisse pliit. Päästjad ventileerisid ruumid.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.