Haapsalus sõitis kraavi auto, haiglasse viidi kolm last ja kaks täiskasvanut

Eile kella 22.16 ajal oli liiklusõnnetus Haapsalu linnas, kus seni tuvastamata juht sõitis sõiduautoga Peugeot 107 Jalaka tänava ja Kase tänava ristmikul Kase tänavale parempööret sooritades kraavi. Kiirabi viis Läänemaa Haiglasse kontrolli sõidukis viibinud 37-aastase naise, 24-aastase mehe, 11-aastase ja 16-aastase tüdruku ning üheaastase poisi. Sõidukis viibinud täiskasvanud olid alkoholijoobe tunnustega, sündmuse asjaolud on täpsustamisel.

Eile kella 02.40 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Järveotsa teel, kus vastava kategooria juhtimisõigust mitte omav ja alkoholijoobes 19-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo XC70 tagant otsa sõiduautole Jeep Patriot, mida juhtis 21-aastane naine. Sündmuskohalt toimetati Jeep’is olnud kaasreisija, 23-aastane mees, Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 10.50 ajal kaotas 86-aastane mees Ida-Virumaal Iisaku vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 33. kilomeetril kontrolli sõiduauto Hyundai Accent üle ja sõitis teelt välja kraavi. Juht toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eile kella 16.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Viimsi tee ja Ranna tee ristmikul, kus esialgsetel andmetel jalgrattal jalgrattateel liikunud 38-astane mees eiras liiklusmärgi Anna teed nõudeid ja põrkas kokku sõiduautoga Mercedes-Benz E200, mida juhtis 21-aastane mees. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 20.40 sõitis 37-aastane mees Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Nõmme külas Nõmmeveski tee reguleerimata raudteeülesõidul sõiduautoga Toyota Avensis ette paremalt lähenenud Tartu-Tallinn reisirongile. Kokkupõrke tagajärjel hukkus Toyota juht sündmuskohal.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 15 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.