Eile sai viga kuus liiklejat

Eile kella 08.48 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Kärkna-Kobratu maantee 4. kilomeetril, kus 36-aastane mees, juhtides sõiduautot Volvo XC70, eiras märgi “Anna teed” nõudeid ja sõitis otsa peateel liikunud sõiduautole Renault Safrane, mida juhtis 25-aastane mees. Renault paiskus kokkupõrke tagajärjel kraavi katusele. Renault juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 07.14 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Järvevana teel, kus 27-aastane mees, juhtides sõiduautot Subaru Forester, kaotas selle üle kontrolli ja sõitis paremale poole teepiirdesse. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 09.06 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse puiesteel, kus 40-aastane mees juhtis mootorrattast Yamaha ja sõitis tagant otsa sõiduautole Mitsubishi ASX, mida juhtis 53-aastane naine. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.20 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Tallinn-Paldiski maantee ja Keila- Keila-Joa maantee ristmikul, kus sõiduauto Audi A3, mida juhtis 41-aastane naine, põrkas kokku paremalt poolt tulnud sõiduautoga Ford Focus, mida juhtis 77-aastane mees. Fordi juht ja kaasreisija 74-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.53 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Kadaka puiestee ja Õitse tänav ristmikul, kus sõiduauto Toyota Auris, mida juhtis 53-aastane naine, ei andnud teed mootorrattale Yamaha R1, mida juhtis 40-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 6 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.