Kärdlas sõitis maastur otsa maas pikutanud naisele

Eile kella 17.31 paiku oli liiklusõnnetus Hiiumaal Kärdla linnas Lubjaahju tänav 3 juures oleval haljasalal, kus 43-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Land Cruiser otsa haljasalal maas pikutanud 48-aastasele naisele. Kannatanu toimetati Hiiumaa Haiglasse. Mõlemad isikud olid Hiiumaal toimunud Roheliste rattaretkest osavõtjad. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Sillamäe-Viivikonna tee 2. kilomeetril, kus jalgrattaga vasakpööret sooritanud 76-aastane mees ei andnud käe žestiga märku oma vasakpöörde soovist ja sai löögi samas suunas sõitnud sõiduautolt Peugeot 206, mida juhtis 62-aastane naine. Peugeot juht lahkus sõidukiga sündmuskohalt juhtunust politseisse teatamata. Jalgrattur toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eile kell 11.40 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Raeküla ja Rae tee ristmikul, kus sõiduautot Citroen Jumper juhtinud 22-aastane naine ei andnud teed peateelt vasakpööret sooritanud sõiduautole Audi A6, mida juhtis 23-aastane naine. Audi juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 14.39 teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Kuressaare-Kihelkonna-Veere maantee 10. kilomeetril, kus 55-aastane naine sõitis Oriküla jõe sillal sõiduauto Škoda Fabia vasaku küljega otsa vastassuunas liikunud 57-aastase mehe juhitud veoauto Mercedes-Benz U400 haagisele. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Škoda teelt välja vastu puud. Škoda juht toimetati Kuressaare Haiglasse.

Eile kell 18.30 oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse puiestee, Sütiste tee ja Keskuse tänava ristmikul, kus 31-aastane mees kukkus mootorrattaga Suzuki GSF 600 tagasipööret sooritades vasakule küljele. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.00 paiku oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Sonda vallas Soonurme küla lähistel, kus õppusest Kevadtorm osa võtnud 35-aastane mees sõitis soomusautoga teelt välja. Juht ja sõidukis viibinud 33-aastane mees toimetati Rakvere Haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.