Ääsmäe-Haapsalu maanteel sai viga Miniga teelt välja sõitnud juht

Eile kell 18.29 sõitis 54-aastane mees Nissi vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 14. kilomeetril sõiduautoga Mini Cooper paremale teelt välja ja rullus üle katuse. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 07.31 oli liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Jõgeva – Palamuse – Saare tee 7. kilomeetril, kus 34-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot Partner liiklusmärki “Stop” eirates ette sõiduautole Renault Megane, mida juhtis 46-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Renault Megane otsa helkurpostile. Peugeot kaasreisija, 28-aastane mees, toimetati Jõgeva Haiglasse kontrolli.

Eile kell 15.43 toimus liiklusõnnetus Tartumaal Kambja alevikus Tallinn – Tartu – Võru – Luhamaa maantee 200-ndal kilomeetril, kus 73-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Land Cruiser tagant otsa ees pidurdanud sõiduautole Renault Clio, mida juhtis 45-aastane naine. Renault juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 20.02 ajal sõitis 36-aastane naine Tartus Riia ja Raja ning Sanatooriumi tänavate ristmikul sõiduautoga Volkswagen Caddy tagant otsa jalakäijate ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole BMW 530D, mida juhtis 30-aastane naine. Mõlemad juhid toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 13 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.