Haapsalus oli kaks kulupõlengut, Saaremaal hukkus tulekahjus mees

Eile kell 11.51 sai häirekeskus teate kulupõlengust Haapsalus Raudteetammi teel. Põles umbes 30 ruutmeetrit roostikku ja kulu. Tulekahju kustutati kululuudaega.

Kulupõlengust Raudteetammi teel sai päästekeskus teate ka kell 16.25. Päästjad likvideerisid 10 ruutmeetri suuruse põlengu.

Politsei teatel lõi eile Ridala vallas 53-aastane alkoholijoobes mees 47-aastast naist.

Saaremaal hukkus tulekahju tagajärjel mees

Eile kell 21.51 sai häirekeskus teate elumaja tulekahjust Kihelkonna vallas Abula külas. Teataja sõnul põles maja lahtise leegiga ning tuli oli levinud maastikule ja ohustas metsa. Helistaja ei teadnud, kas majas võib ka inimesi olla. Ta alustas kõne ajal kulupõlengu kustutamisega.

Päästjate saabudes põles 4×8 ruutmeetri suurune maja täisleegis. Majaukse eest leiti hukkunu, 60aastane mees. Tulekahju lokaliseeriti kell 22.16. Lõplikult kustutati tulekahju kell 23.40. Päästjad jäid veel umbes tunniks ajaks olukorda kohapeale jälgima. Põlengus hävis täielikult hoone katus, siseruumid muutusid elamiskõlbmatuks. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Saaremaa

Eile kell 15.36 teatas murelik ema häirekeskusele, et tema kodus, Kuressaares Juhan Smuuli tänaval võib midagi põleda. Kodus viibinud laps oli helistanud emale ja andnud teada tulekahjust nende kodus. Päästjate saabudes selgus, et ema oli jõudnud enne päästjate tulekut koju ning kustutas põleva röstri pulberkustutiga. Päästjad ventileerisid ruumid.

Tuletame meelde, et õnnetuse korral tuleb helistada hädaabinumbrile 112.

Lääne-Eesti pommigrupp

Eile käisid demineerijad väljakutsel Saaremaal Salme vallas Järve külas, kus oli leitud mürsutaoline ese. Demineerijad tuvastasid, et leitud oli vana suurtüki paiskelaengu hülsi põhjaosa, mis oli ohutu ja ei sisaldanud lõhkematerjali. Demineerijad võtsid leiu kaasa, et vältida tulevikus samale esemele väljakutseid.

Pärnumaa

Eilekell 17.27 sai häirekeskus teate tulekahjust Koonga vallas Hõbeda külas. Kutselised päästjad ja Halinga vabatahtlikud kustutasid põllul põleva kulu kell 18.26. Kokku põles umbes hektari jagu kulu.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.