FOTOGALERII: Läänemaa suurpered pidasid emadepäevapidu

This slideshow requires JavaScript.

Möödunud pühapäeval pidasid Läänemaa Suurperede Liidu pered oma emadepäevapidu. Igati vahva koosviibimine ja soengute ning juustepunutiste õpituba sai teoks tänu meie headele toetajatele, kes panid suurperede emadele valmis kingipakke luksuslike keha- ja juuksehooldustoodetega.

Ilusa päeva aitas veelgi kaunimaks muuta Haapsalus kõige kaunimaid punutistega soenguid tegev Keiju Juuksur, kelle käe all said emad ja tütred endale kaunid soengud ja palju praktilisi näpunäiteid oma juuste eest hoolitsemiseks.

Emad arutlesid, kuidas muuta laste suved sisukamaks ja milliseid võimalusi saaks meie liit ühiselt pakkuda, et ka suurperede lapsed saaksid suvist laagrikogemust ja arendavaid tegevusi.

Et rõõmu lastest on palju ja et suurpere ema olla on vahva ja hea, kuigi vahel ka väga raske, oli kuulda igast laudkonnast. Terve suurpere annab kogukonnale tagasi palju positiivsust ja eluga hakkamasaamise kogemust. Pered, kes armastavad oma lapsi, kiirgavad headust ja annavad tulevasele põlvkonnale kaasa väärtusi, mida on hea kõigiga jagada.

Suure kummarduse saab teha firmadele, kes on meie emadepäevapidu toetanud ja kes väärtustavad suurperesid. Tänu nendele olid meie peol ka väärtuslikud kinkekotid. Suur, suur aitäh: Nivea, Kodupaber, Koduekstra, Lòreal, Keiju Juuksur ja Haapsalu sotsiaalmaja ja sotsiaalmaja kohvik.

Kingitud toodete seast leiavad emad kindlasti omale ka uusi lemmikuid, mida poest ostma minnakse.

Anneli Erstu
Läänemaa Suurperede Liidu liige

3 Responses to "FOTOGALERII: Läänemaa suurpered pidasid emadepäevapidu"

 1. Tiia   29. mai 2017 at 21:10

  Nivea tooded on väga head oleme kingituste üle väga rõõmus

  Vasta
 2. Jelena   30. mai 2017 at 14:26

  Väga tore üüritus oli väga head kingitused ,mina olen väga rahul suured tänud korraldajatele.

  Vasta
 3. jaana   28. juuni 2017 at 09:28

  suur aitäh koikidele toetajatele, väga head tooted ja kuluvad suvel marjaks ära. minu lemmik on nivea spf kaitsega kreem, juuksevärv ja kosmeetika.aitäh firmadele. sõpradele ütlesin ka et vaataksid, mis firma asju endale ostavad. ja nivea ja loreal on ammusesst ajast megahead tooteid teinud.

  Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.