Liiklusõnnetustes sai kannatada seitse inimest

Eile kell 10.14 oli liiklusõnnetus Tallinnas Kopli tänaval (Sitsi 1 juures), kus 26-aastane mees sõitis sõiduautoga Honda CR-V otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud kahele jalakäijale, 48- aastasele mehele ja 40-aastasele mehele. Jalakäijad toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.39 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Tabasalu alevikus Klooga maanteel, kus kukkus jalgrattur, 37-aastane naine. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 20.33 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas A.H.Tammsaare teel (Seebi 38 juures), kus 37-aastane mees sõitis mootorrattaga Suzuki vasakule teelt välja haljasalaga ohutussaarele. Mootorratta juht ja kaasreisija, 28-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.13 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Viimisis Kepsu tee 1 juures, kus 20-aastane mees sõitis sõiduautoga Renault Clio paremale teelt välja, vastu tänavavalgustusposti. Sõiduki juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kell 22.47 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Jõelähtme vallas Neeme teel, kus 27-aastane mees sõitis mootorrattaga Honda otsa teel olnud jänesele. Otsasõidu tagajärjel kukkus mootorratas kraavi. Mootorratta juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 29 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.