Avariides sai viga viis liiklejat

Eile kell 11.56 keeras alkoholijoobe tunnustega 46-aastane mees Põltsamaa vallas Alastvere külas jalgrattaga vasakule ja ette samas suunas liikunud sõiduautole Volkswagen Bora, mida juhtis mootorsõidukijuhi juhendamise loaga 35-aastase naise järelevalve all 16-aastane poiss. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 16 sai 58-aastase naise juhitud sõiduautolt Honda Jazz Keilas Pargi tänava ja Kooli tänava ristmikul löögi reguleerimata ülekäigurajal jalgrattal sõites teed ületanud 74-aastane naine. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.42 sõitis 64-aastane naine Tallinnas Kassi tänavalt Kadaka teele vasakpööret sooritades sõiduautoga Citroen C4 otse üle tee vastu tänavavalgustusposti ja liiklusmärke, kuna esialgsetel andmetel ei märganud ta sõidueesõigust omanud ja liginevat rollerit. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.42 põrkas 37-aastane mees sõiduautoga Volvo C70 Tallinnas Narva maanteel vasakpoolsest sõidureast vasakpööret sooritades kokku vastassuunas otse liikunud mootorrattaga Kawasaki, mida juhtis 25-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 19.02 ajal sõitis 44-aastane naine Tartus Tamme puiestee ja Väike-Kaare ristmikul sõiduautoga Seat Toledo otsa paremalt poolt lähenenud ja sõidueesõigust omanud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 40-aastane mees. Seati juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 18 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.