Haapsalu kunstikool korraldab kunstilaagri “Raamist välja”

Esimest korda korraldab Haapsalu kunstikool 20 noorele vanuses 12-18 aastat suvise kunstilaagri, mis toimub 5.-9. juunil.

Suvise kunstilaagri eesmärk on pakkuda noortele enesetäiendamise ja arendamise võimalust loengute ja praktiliste õpitubade kaudu. Iga päev on erinev teema ja juhendaja, tunnid on 4×45 minutid pikad, mille vahel on lõunapaus.

Tahame tutvustada noortele eri kunstiliike ja materjalide kasutamise vorme, uusi meetodeid, mida me muidu akadeemilise õppe kõrval igapäevaselt ei saa pakkuda; kutsuda oma ala professionaale neid juhendama ja seekaudu arendada nende loovust ja oskust nii-öelda raamist välja mõelda.

“Raamist välja” kunstilaagris saavad noored tuttavaks mosaiigitehnikaga, paberi voltimise võimalustega, klaasi käsitlemise ja sulatamise protsessiga, visuaalse identiteedi loomisega ja ruumiõpetusega.

Juhendajad: (Haapsalus tuntud kui tänavakunstnik) Lex Zooz, (klaasikunstnik) Helena Orgla, Anne Rudanovski (Paberimuuseum), Madis Taras (disainer reklaamibüroos Division), Elo Kiivet (arhitekt ja linnaplaneerija).

Kohtade arv on piiratud. Osalustasu on 25 eurot.

Projekti toetavad: Eesti Kultuurkapital ja Haapsalu linnavalitsus.

Rohkem infot: www.hkk.edu.ee

Marika Aedviir
Haapsalu Kunstikooli direktor

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.