Politsei hoiatab Weekend festivali piletipettuste eest

Eile pöördus politsei poole inimene, kes andis teada, et oli tasunud ettemaksu Weekend festivali passide eest, aga piletid temani jõudnud ei ole.

Politsei poole pöördus teisipäeval inimene, kes soovis 11. mail osta internetist Weekend Festival Balticu kolme ja kahe päeva passid. Naine leppis kauplejaga kokku, et maksab esialgu 90 eurot ning saades piletid kätte, tasub ka teise osa summast. Pärast ülekande teostamist lubas kaupleja postiteenusega festivalipassid välja saata, mida ta aga senini teinud ei ole. Hiljem ei ole müüjaga enam ühendust saada õnnestunud.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse juhtivuurija Kaire Kontsi sõnul tuleb läbi vahendajate piletiostul olla ettevaatlik. “Piletite ostmisel soovitame kasutada ametlikke pakkujaid. Kindlasti tuleks vältida veebiülest kauplemist, kus puuduvad garantiid, et makstud raha eest ka reaalselt õigeid pileteid pakutakse. Selleks, et mitte pettuse ohvriks langeda, soovitan enne ostu sooritamist kontrollida kaupleja tausta ja tehingud viia läbi kohtades, kus saab pileti kehtivust koheselt järele vaadata,” rääkis Konts.

Politsei palub võimaliku piletipettuse märkamisel sellest koheselt teatada numbril +372 5343 5613.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.