Eile sai neljas avariis kannatada seitse inimest

31.05.2017 kella 18.08 ajal kaldus 42-aastane mees Harjumaal Nissi vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 20. kilomeetril sõiduautoga Ford Ranger vastassuunavööndisse ning põrkas kokku vastassuunas liikunud veoautoga Volvo FH 12, mida juhtis 27-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskusid mõlemad sõidukid teelt välja. Sõidukite juhid ja veoautos viibinud kaasreisija, 67-aastane naine, toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

31.05.2017 kell 11.30 ei andnud 32-aastane mees Tallinnas Tehnika tänavalt sõiduautoga Mercedes-Benz E270 Rohu tänavale vasakpööret sooritades teed vastassuunas otse liikunud linnaliinibussile Man Lions City, mida juhtis 63-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel kukkusid bussis viibinud 70-aastane naine ja 83-aastane naine. Reisijad toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

31.05.2017 kell 14.18 ei andnud 31-aastane mees Tallinnas Õismäe teel sõiduautoga A6 maja parklast välja sõites teed kõnniteel jalgrattal liikunud 78-aastasele mehele ja sõitis jalgratturile otsa. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

31.05.2017 kell 18.37 sõitis 63-aastane mees Tallinnas Õismäe teel asuva maja parklas sõiduautoga Dacia Logan parkimiskohale, kui paremalt pargitud sõidukite vahelt väljunud 18-aastane mees põrkas vastu sõiduki parempoolset esitiiba. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.