Reisiportaal: Haapsalus esineva Al Bano nõudmised on staarile kohased

Al Bano Carrisi 2014. aastal. F: Ja Fryta / Wikipedia

Sel laupäeval, 3. juunil Haapsalu piiskopilinnuses esinev Itaalia artist Al Bano saabub Eestisse homme. Al Bano ja tema saatebändi nõudmised korraldustiimile on nagu staaril ikka – suured ja konkreetsed, kirjutab Reisiportaal.

“Nad on suurte ja konkreetsete nõudmiste,” lausus Monster Musicu promootor Tanel Samm Reisiportaalile. “Bänd on suur ja põhjalik. Backline – pillid, viled ja tuled – on väga korralik. Palju LED-lahendusi, terve tagasein on LED-ekraan,” kirjeldas Samm. “Al Bano sõidab Mercedesega, peatub Tallinnas Hiltonis – kõik on nii nagu korralik staar on välja teeninud.”

Samm märkis, et ilmselt jõuavad itaallased laupäeval teha Haapsalus ka väikse ekskursiooni. “Eelmine aasta Toto Cutugno käis linna peal. Kas nad nüüd käivad ja kas ka Al Bano ise, seda ei tea.”

Lava asukoht on muutunud

Kontserdi lava on tänavu teistsuguse asetusega. Kui eelmisel aastal oli Toto Cutugno lava piiskopilinnuse peasissekäigu poolt vaadates parempoolses tagumises nurgas toomkiriku külje all, siis tänavu on lava nihutatud rohkem linnusehoovi tagumisse keskossa. Samm ütles, et nii peaks olema lavale parem vaade igast suunast.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.