Reformierakond läheb Haapsalus kohalikele valimistele oma nimekirjaga

Reformierakonna juhatus kinnitas täna Haapsalu ja Ridala organisatsioonide otsusest tulenevalt ühtse Reformierakonna Haapsalu piirkondliku organisatsiooni moodustamise. Piirkonna esimeheks kinnitati Urmas Koppe.

“Reformierakond on Haapsalu eestvedamisel osalenud juba paarkümmend aastat, mille jooksul on linn ja seda ümbritsev piirkond jõuliselt arenenud,” ütles Urmas Koppe.

Koppe sõnul paneb Reformierakond Haapsalus ka seekord kohalikel valimistel välja oma nimekirja. “Meie kampaania sõnum on “Tugev Haapsalu”, mille sisuline mõte on, et omavalitsus areneks ning inimestel oleks siin hea elada ja külalistel mõnus olla. Reformierakond on Haapsalus olnud alati tugev ja läheme ka seekord tegema head tulemust,” lausus Koppe.

“Reformierakondlane kandideerib Reformierakonna nimekirjas ja me toimetame ühtse meeskonnana,” ütles erakonna peasekretär Tõnis Kõiv. “Need, kes ei austa põhikirja ja kandideerivad omaenda erakonna vastu, nagu näiteks Haapsalu praegune linnapea Urmas Sukles, on end ise asetanud väljapoole Reformierakonda. Ütlesin seda Suklesele juba kaks kuud tagasi, et sel juhul lähevad meie teed lahku ja ta lubaski lahkumisavalduse esitada,” märkis Kõiv. “Loomulikult toetab Reformierakond vaid meie nimekirjas kandideerivaid inimesi.”

Urmas Koppe liitus Reformierakonnaga 2013. aastal ning on olnud aktiivne Reformierakonna Ridala piirkonnaorganisatsiooni juhatuse liige. Urmas Koppe töötab Haapsalu Linnamajanduse aktsiaseltsi juhina.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.