Kaia Kanepi tagasitulek tipptennisesse algas kindla võiduga

Tipptennisesse naasnud endine Eesti naiste esireket Kaia Kanepi (WTA 630.) purustas Saksamaal Essenis toimuval 25 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga ITFi tenniseturniiri avaringis Sofia Kovaletsi (WTA 476.) 6:0, 6:1, teatas Postimees.

Enne eilset viimati suurt tennist eelmise aasta 10. juunil mänginud Kanepi domineeris kohtumist täielikult. Vaid tund ja kuus minutit kestnud kohtumises lõi eestlanna 2 serviässa, ei teinud ühtegi topeltviga, realiseeris 8-st murdepallist 5 ning võitis 89 mängitud punktist 59.

Vabapääsmega põhitabelisse saanud Kanepi läheb teises ringis vastamisi kas itaallanna Claudia Giovinega (WTA 425.) või rumeenlanna Jaqueline Cristianiga (WTA 320.).

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.