Päästjad käisid eile Läänemaal kolmel väljakutsel

7. juunil kell 19.36 teatati häirekeskusele tulekahjust Lääne-Nigula vallas Nigula külas. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tehti lõket, mis ei vastanud tuleohutusnõuetele. Lõke kustutati.

7. juunil kella 15.30 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Lääne-Nigula vallas Allikmaa külas. Liiklusõnnetuse tagajärjel ei saanud sõiduautos reisijana viibinud autost välja. Päästjad aitasid kannatanu välja ning andsid üle kiirabile. Sõidukil likvideeriti ka süttimisoht.

7. juunil kella 12.41 paiku käisid päästjad Ridala vallas Nõmme külas eemaldamas teele kukkunud puud.

Järvamaa

7. juunil kell 23.13 sai häirekeskus teate, et Türil Tallinna tänaval ühes kortermajas töötab juba pikemat aega suitsuandur. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tulekahju ei olnud. Korterisse sisenedes oli ruum paksul tubakasuitsu täis. Päästjad tuulutasid ruumid. Korteris viibinud inimene keeldus kiirabi abist.

7. juunil kell 21 teatati häirekeskusele tulekahjust Paides Vallimäel. Teataja sõnul põles laululavatrepp ning põrand hõõgus. Päästjad kustutasid umbes 0,5 ruutmeetri suuruse põlengu.

Hiiumaa

7. juunil kell 15.14 teatati häirekeskusele kulupõlengust Pühalepna vallas Kukka külas. Teataja sõnul võis tulekahju alguse saada elektriliinidest ja helistaja püüab tulekahju kustutada. Päästjate saabudes oli põlengule piir peale saadud, põlenud ala kasteti veel veega igaks juhuks üle.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.