Spithamis võitles kohalik elanik maastiku- ja kuuripõlenguga

12. juunil kell 15.36 sai häirekeskus teate maastiku põlengust Noarootsi vald Spithami külas. Teataja sõnul on sündmuskohal põlenud kuur ning maastik ja kõne ajal võttis põlengu koht uuesti leeke üles. Helistaja tegeles kõne ajal kustutamisega. Päästjate saabudes selgus, et põlenud oli umbes 200 ruutmeetrit ning abihoone. Sündmuskoht kasteti veega üle, et põleng lõplikult kustutada.

Pärnumaa

12. juunil kell 22.14 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Oja tänaval. Teataja sõnul tuli viiekordse kortermaja teise korruse aknast suitsu. Päästjate saabudes selgus, et korteris oli läinud toit pliidil kõrbema.

12. juunil kell 12.24 teatati häirekeskusele tulekahjust Surju vallas Jaamakülas. Päästjate saabudes põles abihoone mõõtmetega 4×5 meetrit. Põleng kustutati, hoone hävis tules.

12. juunil kell 12.15 sai häirekeskus teate, et Pärnus kesklinnas olid hädas pardipojad, kes olid teadmata põhjustel ilma emata. Päästjad leidsid kolm linnupoega ning toimetasid nad loodusesse. Pealtnägijate sõnul oli vares kaks pardipoega minema viinud.

12. juunil kell 9.07 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnus Esplanaadi tänaval. Teataja sõnul oli hoone esimesel korrusel tunda suitsulõhna ning automaatne tulekahjusignalisatsioon töötas. Päästjad tegid sündmuskohal kindlaks, et tulekahju ei olnud, ilmselt oli tegu anduri rikkega.

Lääne-Eesti pommigrupp

12. juunil kutsuti demineerijad Saaremaale Salme valda Kaimri tankiliini lähedale, kus raiesmikult oli leitud kaks vene päritolu 50 mm miinipildujamiini. Demineerijad kahjutustasid lõhkekehad leiukohas.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.