Troll põrkas kokku põdraga, bussis sai viga eakas naine

14.06.2017 kella 08.40 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas E.Vilde tee 141 juures, kus 54-aastane naine sõitis trolliga Ganz-Solaris otsa teele ette jooksnud põdrale. Sündmuskohalt toimetati trollis viibinud reisija, 69-aastane naine Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

14.06.2017 kella 08.56 ajal toimus liiklusõnnetus Saaremaal Leisi vallas Upa-Leisi maantee 32. kilomeetril, kus 50-aastane naine sooritas mopeediga Baotian vasakpööret ja põrkas kokku temast möödasõitu sooritanud veoautoga Volvo FM-450, mida juhtis 44-aastane mees. Mopeedijuht toimetati Kuressaare Haiglasse.

14.06.2017 kella 09.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tartu mnt 68/1 juures, kus 58-aastane mees pidurdas liinibussiga Volvo Vest enne ristmikku valgusfoori ees, mille tagajärjel kukkus bussis olnud reisija, 69-aastane naine. Reisija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

14.06.2017 kella 18.57 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Elva linnas Pikk ja Koidu tänavate ristmikul, kus 36-aastane naine juhtides jalgratast ja ületades sõiduteed, sõitis esirattaga vastu sõidutee äärekivi ning paiskus peaga vastu Pikk 29 eramu kivist aiaposti. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi EMO-sse.

14.06.2017 kella 17.29 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saue Vallas Tallinna ringtee 34. kilomeetril Välja tee ristmiku juures, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Renault Megane, mida juhtis 62-aastane naine, sõitis tagant otsa sõidukile Opel Insignia, mida juhtis 52-aastane naine, kes ootas vasakpööret. Sõidukile Renault sõitis tagant otsa sõiduauto Volkswagen Caddy, mida juhtis 30-aastane mees, kes kokkupõrke tagajärjel paiskus paremale teelt välja kraavi, peale mida Volkswageni järel liikunud mootorratas Aprilia, mida juhtis 29-aastane naine, sõitis tagant otsa sõiduautole Renault. Mootorratta juht, Renault juht ja kaasreisijad 40-aastane naine ja 7-aastane tüdruk toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

14.06.2017 kella 18.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vanemuise ja Olevi tänavate ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Renault Espace, mida juhtis 38-aastane mees, põrkas kokku paremalt tulnud sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 31-aastane mees. Antud ristmikul puuduvad liiklusmärgid ja tegemist on samaliigiliste teede ristmikuga. Mõlema sõiduki juhid toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

14.06.2017 kella 18.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Nõmme tee 103 juures, kus esialgsetel andmetel reguleeritud ülekäigurajal foori keelava tulega teed ületanud jalakäija, 38-aastane naine, sai löögi sõiduautolt Mercedes-Benz R320, mida juhtis 38-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

14.06.2017 kella 20.24 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Järvevana ja Veerenni tänavate ristmikul (jalakäijate tunnel), kus esialgsetel andmetel 32-aastane mees juhtides jalgratast ei andnud teed peateel liikunud jalgratturile, 26-aastane naine, toimus kokku põrke. 26-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.