Läänemaa tennisistid olid kodusel turniiril edukad

Marelle Saar-Innar Mäesalu.

Haapsalus peetud Eesti segapaarismängu tenniseturniiril Mixtuur saatis edu meie mängijaid.

Turniir peeti kolmes tugevusliigas. Kõige tugevamas „plaattinaliigas“ tulid esikohale Kelly Veske-Igor Nudelman, kes saavutasid kolm võitu ja ainult ühes mängus pidid tunnistama vastaste paremust.

Järgmises tugevusgrupis, „kuldliigas“, meie mängijaid edu ei saatnud, see-eest „hõbeliigas“ tuli samuti turniirivõit. Marelle Saar-Innar Mäesalu kaotasid küll alguses ühe tasavägise mängu, kuid hiljem finaalgrupis alistasid otsustavates mängudes kõik vastased ja turniirivõit oli veenev.

Veel näitasid meie mängijatest head mängutaset Katrin Meriloo-Hindrek Rank, Anu Kikas-Ken Rakki, Kaja Ladva-Pait Teesalu ja nüüd Tallinnas resideeruvad, kuid Haapsalus tennisemängu alustanud Karin Kanepi-Mikk Mikker.

Tennisesuvi kogub hoogu, pärast jaanipäeva 26.-30. juunil toimub Krahviaia tenniseväljakutel tennise suvelaager lastele. Juuli kõik nädalavahetused on kaetud vabariiklike noorte ja täiskasvanute turniiridega, millest suurimad on Eesti III liiga ja Eesti Rotary klubide MV 1.-2. juulil, vabariiklikud lasteturniirid 8.-9. juulil, X Krahviaia Paarikas 15.-16. juulil ning Eesti noorte GP, Valge Daami noorte turniir PT18 17.-18. juulil.

Kelly Veske-Igor Nudelman.

Augusti esimesel nädalavahetusel, 5.-6. augustil korraldame aga juubeliturniiri peretennises. Juba 30. korda toimub Haapsalus Valge Daami pereturniir (mitteametlikud Eesti MV peretennises), kus nende aastate jooksul on mänginud paljud vabariigi endised, praegused ja tulevased tippmängijad.

Vello Kuhi 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.