Must päev liikluses: viga sai üheksa inimest

Eile kella 02.25 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Tallinn-Narva mnt 190. kilomeetril, kus sõiduautot Audi Q5 juhtinud 18-aastane mees ei valinud vastavalt sõiduki kiirusele ohutut pikivahet ja sõitis otsa ees liikunud sõiduautole Chevrolet Tacuma, mida juhtis 49-aastane naine. Liiklusõnnetuse tagajärjel sõitsid sõidukid teelt välja kraavi. Chevrolet juht ja sõidukis viibinud 47-aastane mees ning Audi juht toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eile kella 14.53 paiku toimus liiklusõnnetus Tartus Kalda tee 38 juures, kus 11-aastane poiss sõitis tõukerattaga kõnniteelt sõiduteele ja otsa vasakult lähenenud sõidukile Volkswagen Bora, mida juhtis 44-aastane mees. Liiklusõnnetus juhtus õuealal. Laps toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 16.32 oli liiklusõnnetus Võrumaal Vastseliina alevikus Võru 4 juures, kus 52-aastane mees sõitis veoauto Mercedes-Benz Sprinter küljega vastu seisva haagis-kioski avatud luuki, mille tõttu haagises viibinud 40-aastane mees kukkus. Kannatanu toimetati Lõuna-Eesti Haiglasse kontrolli.

Eile kell 19.00 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Roosna-Alliku vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt 103. kilomeetril, kus jalgratast juhtinud 41-aastane mees ei veendunud manöövri ohutuses ja põrkas kokku samas suunas liikunud sõiduautoga Opel Corsa, mida juhtis 57-aastane naine. Jalgrattur toimetati Järvamaa haiglasse kontrolli.

Eile kella 19.42 ajal toimus liiklusõnnetus Põlvamaal Ahja vallas Tartu-Räpina- Värska mnt 37. kilomeetril, kus sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 32-aastane naine sooritas tagasipööret ja ei veendunud manöövri ohutuses ning pööras ette tagant lähenenud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 19-aastane naine. Kiirabi andis kohapeal esmaabi sõidukite juhtidele ning Toyotas kaasreisijana viibinud 73-aastasele mehele.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 24 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.