SEB Haapsalu kontor läheb üle automatiseeritud sularahateenindusele

SEB Haapsalu kontor alustab tööd uutes ruumides aadressil Posti 41, Haapsalu ja läheb üle kaasaegsele automatiseeritud sularaha teenindusele 21. augustil.

“Eestimaalaste tarbijakäitumine on viimaste aastate jooksul märgatavalt muutunud,” kommenteeris SEB jaepanganduse divisjoni direktor Tõnu Sepp. “Kliendid eelistavad sularaha asemel järjest enam kaardimakseid, igapäevapanganduse tehingud on liikunud kontorist elektroonilistesse kanalitesse. Nii ka sularahakäsitlus saab automatiseeritud lahenduse, mida edaspidi saab kasutada sisse- ja väljamakseautomaatides. Automaatide abiga teostatud tehingud on oluliselt soodsamad või tasuta võrreldes pangatöötaja vahendusel tehtud tehinguga.”

Haapsalu kontori töötajad on valmis aitama kliente, et tutvustada automatiseeritud sularahatöötlust. Kontori töötajad nõustavad kliente ja sõlmivad igapäevapanganduse, laenu, liisingu, kogumise, investeerimise, pensioni, kindlustuse ja teisi lepinguid.

SEB-l on Eestis kokku 22 pangakontorit, millest suve lõpuks pakuvad sularahateenuseid kaasaegsel automatiseeritud viisil lisaks Haapsalu kontorile 15 kontorit: Narva, Viljandi, Rakvere, Kuressaare, Valga, Võru, Paide, Põlva, Jõgeva, Rapla ja Kärdla kontor ning Eedeni kontor Tartus, Kristiine, Järve ja Ülemiste kontorid Tallinnas.

Kõikide SEB pangakontorite ja sularahaautomaatide loetelu koos kontaktide ning lahtiolekuaegadega on ära toodud aadressil www.seb.ee/asukohad.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.