Kaheksas liiklusõnnetuses sai viga kümme inimest

Täna kella 01.16 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Hiiemetsa külas Tallinn-Narva mnt 196,9. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel alkoholijoobes 31-aastane mees kaldus sõiduautoga Volkswagen Bora vastassuuna vööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Audi 80, mida juhtis 20-aastane mees. Audi juht ning Audis viibinud 21-aastane naine ja 21-aastane mees toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eile kella 06.32 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Aovere külas Aovere-Kallaste-Omedu mnt 1. kilomeetril, kus sõiduautot Chevrolet Aveo juhtinud 71-aastane naine sõitis vasakkurvis paremale teelt välja. Kiirabi toimetas autojuhi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kella 09.51 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Endla tn 30 juures, kus esialgsetel andmetel vahetas 51-aastane mees sõiduautoga Volkswagen Passat sõidurida kui tema ees pidurdas sõiduautot Peugeot Partner juhtinud 46-aastane naine. Volkswageni juht pidurdas samuti ning tema juhitud sõidukile sõitis otsa liinibuss MAN, mida juhtis 54-aastane mees. Saadud löögist põrkas Volkswagen vastu ees olevat Peugeot. Õnnetuse tagajärjel kukkus liinibussis viibinud 87-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 10.51 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Maardus Keemikute tn 35 juures, kus 73-aastane mees sõitis sõiduautoga Hyundai Accent otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 52-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 13.19 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare tee 113 juures, kus 57-aastane mees jäi sõiduautoga Volkswagen Caddy seisma kollase fooritulega reguleeritud ülekäigurajal ning sõiduk sai tagant löögi sõiduautolt Mazda 3, mida juhtis 22-aastane naine, mille järel Mazda sai omakorda löögi sõiduautolt Audi A4, mida juhtis 39-aastane naine. Mazda juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 15.39 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Smuuli tee 9 juures, kus esialgsetel andmetel alustas 61-aastane mees liinibussiga Man peatusest liikumist ja pidurdas, kuna ei saanud ümber reastuda. Pidurdamise tagajärjel kukkus bussis viibinud 64-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.48 paiku toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Jõgeva-Mustvee mnt 10. kilomeetril, kus sõiduautot Audi Q7 juhtinud 69-aastane naine eirates ristmikul olevat STOPP märki sõitis kõrvalteelt ette sõiduautole Fiat Marea, mida juhtis 49-aastane mees. Fiati juht ja autos viibinud 46-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi. Audi juht toimetati Jõgeva Haiglasse kontrolli.

Eile kella 18.10 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Hüüru külas Paldiski mnt ja Aiandi tee ristmikul, kus 35-aastane naine kaotas kontrolli sõiduauto Škoda Fabia üle ja sõitis teelt vasakule välja. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 18 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.