VIDEO: American Beauty Car Showl esineb USA kuulsustest koosnev Black Star Riders

Los Angeleses pesitsev ja sel suvel Euroopas “Heavy Fire” tuuri raames tuuritav Black Star Riders väisab ka Eestit, andes American Beauty Car Showl esimese kontserdi siinmail.

Black Star Riders on kokku pandud aastal 2012 endiste Thin Lizzy liikmete poolt sooviga uut loomingut täiesti uue nime alt välja anda. Kuna Thin Lizzyga anti kontserte harva, siis Black Star Riders on “täiskoormusega” bänd.

Vanast koosseisust on bändis laulja ja kitarrist Ricky Warwick ning kitarristid Scott Gorham ja Damon Johnson. Lisaks teevad Black Star Ridersis kaasa basskitarrist Robert Crane ja trummar Chad Szeliga.

Black Star Riders on välja andnud kolm albumit, millest esimene album nimega “All Hell Breaks Loose” ilmus 2013. aastal. Kolmas album nimega “Heavy Fire” ilmus sel aastal ja jõudis Suurbritannia albumite edetabelis kuuendale kohale.

Black Star Riders esitab kontserdil kindlasti ka vana head Thin Lizzy loomingut. Tuntumad lood on “Jailbreak”, “Whiskey in the Jar” ja “The Boys Are Back In Town”.

Black Star Ridersil ei ole korraldajatele võimatuid nõudmisi. Soovitakse palju värsket ja tervislikku kraami, muuhulgas värsket porgandimahla ja kookosvett. Bänd ööbib Tallinnas ja jääb Eestisse kaheks ööks. Seega pärast Haapsalut jõuavad nad kiire ringkäigu ka Tallinnas teha.

Black Star Riders on American Beauty Car Show reedene peaesinejana ja astub lavale kell 22:15.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.