Flight Network: Sõitke Eestisse – Augustibluus on üks 34 parimast Euroopa festivalist

Lennupiletite müügikeskkond Flight Network jagab muuhulgas ka meelelahutuslikke soovitusi – välja otsitakse parimad festivalipaigad ja soovitatakse neid külastada. Tänavuse 34 parima Euroopa muusikafestivali hulka on valitud ka Haapsalus peetav Augustibluus.

Bluusi, džässi ja souli kategoorias on välja toodud viis festivali, neist üks on 4.-5. augustil peetav Augustibluus.

Flight Networki teatel esinevad Augustibluusil USA ja Euroopa parimad bluusrocki-artistid, ning seda tõeliselt uskumatus paigas – keskaegse linnuse varemetes.

“Festivalil, mida peetakse tänavu 24. aastat, on kaheksal eri laval 30 kontserti ning see festival on muutunud nii suureks, et on laienenud isegi linnatänavatele, vabaõhukohvikutesse ja akustiliselt unikaalsesse raudteejaama,” kirjutab Flight Network.

“Augustibluus on Eestisse sõitmiseks ideaalne põhjus, et avastada seda, mida sellel maailmanurgal pakkuda on. Eriti, kui festivalil on sellised tuntud nimed nagu Eric Gales, Nathan James, Duke Robillard, Tanel Padar Blues Band ja teised,” märgib veebileht.

 

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.