Lihulas püüdis mees maksta võltsitud 200-eurosega

23. juunil sai politsei teate, et Lihulas püüdis 28-aastane mees maksta kaupluses võltsimistunnusega 200-eurose rahatähega. Mehe sõnul väljastas rahatähe talle pangaautomaat Soomes. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Järvamaa

23. juunil teatati politseile, et Türi vallas lõi 57-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus tuttavat 59-aastast meest noaga. Kannatanu toimetati haiglasse, politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Politseile laekus teade, et ööl vastu 25. juunit varastati Vändra vallas Vändra alevis lukustatud kõrvalhoonest muruniiduk Makita, akutrimmer Worx ja kanister 10 liitri kütusega. Kahju on 525 eurot.

22. juunil sai politsei teate, et Pärnus Tallinna maantee kioskisse sisenesid kaks meest, kellest üks liikus kioski tagaruumi ning haaras avatud seifist kaasa koti 840 euroga. Politsei selgitab juhtunu asjaolusid.

23. juunil teatati politseile, te Saarde vallas lõi 21-aastane mees noaga oma elukaaslast põhjustades sellega füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

23. juunil sai politsei teate, et Pärnus Liiva tänaval kukkus 9-aastane poiss neljandalt korruselt korterelamu väljaehitusliku osa katusele. Poiss toimetati haiglasse. Kõik juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Raplamaa

23. juunil sai politsei teate, et Raplas Kooli tänaval põleb kaupluse välissein, mille tagajärjel hävines osaliselt hoone välisseina fassaad ja sai kahjustada kaupluse katus. Tekitatud kahju on täpsustamisel.

23. juunil teatati politseile, et Kohila vallas Aespa alevikus tungiti suvilasse ja varastati ketaslõikur Metabo, akutrell Makita ja jalgratas Cube. Kahju on umbes 900 eurot.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.