Paralepas põhjustas pliidile unustatud toit häire

26. juunil kell 16.28 teatati häirekeskusele tulekahjust Ridala vallas Paralepas Nelgi tänaval. Teataja sõnul tuli kahekordsest majast suitsu ning kuulda oli suitsuanduri signaali. Sündmuskohal sisenesid päästjad suitsu täis majja ning avastasid pliidil kõrbeva toidu. Majast kedagi ei leitud.

26. juunil kella 12.15 käisid päästjad Lihula vallas Arukülas, kus oli teele kukkunud puu. Puu eemaldati.

Saaremaa

26. juunil kell 13.25 kutsuti päästjad Lääne-Saare valda Sauvere külla. Teataja sõnul ajas küttekolle suitsu sisse. Sündmuskohal selgus, et küttesüsteemid olid tahmast umbes. Kütmine keelati elanikul ära. Lisaks korrast ära küttesüsteemile puudus ruumides suitsuandur ning ahju peale ning ümber oli ladustatud põlevmaterjale. Päästjad tegid elanikule selgitustööd, kinnitasid lakke suitsuanudri, eemaldasid põlevmaterjali ning soovitasid kutsuda korstnapühkija.

Raplamaa

26. juunil kell 14.46 kutsuti päästjad Kehtna valda Eidaperre, kus üks puu oli murdunud. Päästjad eemaldasid kukkumisohus puu.

26. juunil kell 12.20 kutsuti päästjad Märjamaa valda Konuvere külla, kus oli juhtunud liiklusõnnetus. Päästjad eemaldasid sõidukil süttimisohu.

Pärnumaa

26. juunil kella 19.50 paiku käisid päästjad Häädemeeste vallas Penu külas ning eemaldasid teelt sinna kukkunud puu.

26. juunil kell 19.21 sai häirekeskus teate tulekahjust Vändra vallas Tagassaare külas. Teataja sõnul põles elumaja teine korras. Sündmuskohal sisenesid hoonesse suitsusukeldujad, kes leidsid ühest teise korruse toast tulekolde . Päästjad avasid põrandat, et põleng kustutada.

26. juunil kell 16.25 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnus Junga tänaval. Teataja sõnul olid lapsed pannud põlema prahihunniku. Päästjad kustutasid põlevad rehvid.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.