3. juulil algavad Evald Okase muuseumis klaasipäevad

3.-8. juulil toimub 11. korda rahvusvaheline kuuma klaasi sümpoosion – Haapsalu Klaasipäevad. 9. juulist kuni 6. augustini on muuseumis avatud näitus BioGlass. 

BioGlass:

Evald Okase muuseumi õuel huugab taas tulikuum klaas, mida vormitakse seekord BioGlassi teemadel. Plaanis on interpretatsioonid ja kokkumängud klaasi ning taimede, looduse ja/või teadusega. BioGlassi erikülalisteks on biokunstnik Piibe Piirma Eestist ja toidutehnoloog Harry Baptist Hollandist.

Osalejad:

Rõõm on esitleda Saksamaa meisterlikumaid ning tunnustatud kuuma klaasi kunstnikke Simone Fezerit ja Torsten Rötzschi, Läti ühte suurejoonelisemat klaasikunstnikku Anda Munkevicat ja Dainis Gudovskist, Venemaalt tuleb osalema Olga Kiritchek ja Eestist meie parimad kuuma klaasiga tegelevad kunstnikud Kai Koppel, Eili Soon ja Kateriin Rikken, aga ka Kairi Orgusaar, Herbert Orgusaar, Kati Kerstna ning meedia- ja audioga tegelevad Erki Kannus ning Merle Kannus, kellelt on oodata nii audiotehnilisi üllatusi kui ka näiteks BioGlassi tutvustavat infoväljapanekut.

Näitus:

Sümpoosionil valminud töödest ja installatsioonidest paneme kokku BioGlassi näituse, mille avame 8. juulil Evald Okase muuseumi pööningusaalis. Näituse ülesehitamist on workshopi nädalal samuti võimalik huvi korral jälgida.

Näitus BioGlass jääb avatuks kuni 6. augustini.

Evald Okase Muuseum
Karja 24, Haapsalu
Avatud: T-P 12.00-18.00

Viivi Aavik
Evald Okase muuseum

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.