Eile sai liiklusõnnetustes viga neli inimest

Eile kella 15.50 ajal oli liiklusõnnetus Põlvamaal Vastse-Kuuste vallas Leevijõe-Karilatsi tee 1,3. kilomeetril, kus seni selgitamisel olev juht sõitis sõiduautoga Volkswagen Polo teelt välja kraavi vastu puud. Juht lahkus sündmuskohalt. Politsei kontrollis võimaliku juhi elukohta, kus 60-aastane alkoholijoobes mees kurtis tervise üle. Kiirabi toimetas isiku Põlva haiglasse. Õnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 17.05 toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Jõhvi linnas Tartu mnt 15 juures, kus sõiduautot BMW 530D juhtinud 30-aastane mees ei andnud teed peateel liikunud sõiduautole Mazda 626, mida juhtis 27-aastane mees. Mazda juht toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 17.29 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Niguliste ja Rataskaevu tänava ristmikul, kus 20-aastane naine tagurdas sõiduautoga VW Golf otsa 63-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 21.03 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Rannamõisa teel Sõba bussipeatuse juures, kus 84-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Astra otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 25-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.