Naine viskus auto kapotile ja sai kukkudes viga

Eile kell 14.45 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kiini tänaval, kus 37-aastase mehe juhitud sõiduauto Mazda 6 kapotile viskus juhi lahkumist takistada püüdnud jalakäija, 34-aastane naine. Pärast jalakäija kapotile viskumist Mazda juht tagurdas, mille tulemusel kukkus jalakäija sõiduteele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 11.41 toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Jõgeva-Palamuse-Saare maantee esimesel kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis 45-aastane mees mootorrattaga Honda tagant otsa ees kiirust vähendanud sõiduautole Nissan Qashqai, mida juhtis 43-aastane naine. Mootorrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kella 13.38 ajal teatati, et 46-aastane alkoholijoobe tunnustega mees kaotas Harjumaal Saue vallas Kiisa-Maidla maantee neljandal kilomeetril Kiisa suunas liikudes kontrolli mopeedi Romet Motors RXL üle ja sõitis vasakule teelt välja kraavi. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.40 paiku sõitis 30-aastane alkoholijoobe tunnustega mees Kihnu saarel Linakülas sõiduautoga Toyota Carina-E teelt välja vastu puud. Juht toimetati kopteriga Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile seni tuvastamata ajal sõitis tuvastamata juht Ida-Virumaal Toila vallas Konju külas Lagedi-Oru tee 0,3 km asukohaga sõiduautoga Volkswagen Golf teelt välja. Sõidukis viibinud kaks tüdrukut, 3-aastane ja 4-aastane, toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse. Sündmuse asjaolud selgitamisel. Politseile väljakutset sündmuskohale ei tehtud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.