Haapsalus oli kaks väikest põlengut

29. juulil kell 20.15 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalus Tamme tänaval. Teataja sõnul oli kortermaja trepikojas tunda suitsulõhna. Päästjad selgitasid välja, et põles üks postkast. Tulekahju kustutati.

29. juulil kell 14.06 sai häirekeskus teate tulekahjust Haapsalus Pargi tänaval. Sündmuskohal selgus, et õuekamina korstna ja kivimüüri vahel põles sodi ning põleng oli enne päästjate saabumist kustutatud.

28. juulil kell 14.30 paiku käisid päästjad Ridala vallas Haeska külas ning eemaldasid sõiduteele kukkunud puu.

Saaremaa

29. juulil kella 10 paiku käisid päästjad Kuressaares Tallinna tänaval, kus sõiduauto mootoriruumi oli pugenud kassipoeg. Kass päästeti.

Raplamaa

30 juulil kell 22.40 teatati häirekeskusele tuleohutusnõuetele mittevastavast lõkkest Kohila vallas Aespas Tselluloosi tänaval. Päästjad kustutasid lõkke.

28. juulil kell 22.16 sai häirekeskus teate, et Rapla vallas Iira külas oli Kuusiku lennuväljal maandunud langevarjur angaari katusele ning ei saa iseseisvalt alla. Langevarjur toodi alla redelauto abiga.

Pärnumaa

31. juulil kell 00.14 sai häirekeskus teate tulekahjust Are vallas Niidu külas. Teataja sõnul põles umbes hektari jagu maastikku ning põleng võis alguse saada ilutulestikust. Päästjate saabudes selgus, et põles umbes 50 ruutmeetrit heinamaad. Tulekahju likvideeriti kell 00.32.

30. juulil kell 15.48 sai häirekeskus teate hädasolevast kurest Audru vallas Kabriste külas. Teataja sõnul oli näha, et posti otsas oleva linnu jalg ning tiib võivad olla vigastatud. Redelautoga toimetama hakates, lendas kurg posti otsast põllu peale ja teda tabada ei õnnestunud.

30. juulil kell 14.30 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Pärnus Rohelisel tänaval. Liiklusõnnetusse sattunud sõidukitel likvideeriti süttimisoht ning sõidutee puhastati.

30. juulil kell 12.26 teatati häirekeskusele, et Audrus Lihula maanteel oli väikelaps sattunud hätta. Teataja sõnul oli laps teadmata põhjustel jäänud lõksu kahe lukus ukse vahelisse esikusse. Päästjad avasid ukse kangi abil.

29. juulil kell 20.42 teatati häirekeskusele tulekahjust Toris Muraka teel. Teataja sõnul põles suitsusaun, kõne ajal püüti hoonet ka iseseisvalt kustutada. Päästjate saabudes oli põleng peaaegu kustutatud, hõõgus katusehari. Tulekahju kustutati kell 21.50.

29. juulil kell 18.31 teatati häirekeskusele autoistme alla pugenud rästik Saarde vallas Tihemetsas. Päästjad tegid sündmuskohal selgeks, et tegemist oli nastikuga. Loom põgenes, kui päästjad hakkasid teda kinni püüdma.

29. juulil kella 16.45 paiku kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Kihnu saarele Lemsi külla. Päästjad eemaldasid vastu puud sõitnud autol süttimisohu ning vabastasid sõidutee liiklemiseks.

29. juulil kell 15.38 sai häirekeskus teate tulekahjust Paikusel Kooli teel. Teataja sõnul põles garaaž. Päästjad kustutasid põleva garaažikatuse.

28. juulil kell 21.20 teatati häirekeskusele põlengust Pärnus Suur-Jõe tänaval. Teataja sõnul tuli garaažiukse vahelt suitsu. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tulekahju ei olnud, garaažis tehti niinimetatud rehvipõletust.

28. juulil kell 13.20 paiku käisid päästjad Tõstmaal Pärnu maanteel ning eemaldasid sõiduteele kukkunud puu.

 

Järvamaa

28. juulil kell 12.30 paiku käisid päästjad Paide vallas Eivere külas ning eemaldasid sõiduteele kukkunud puu.

Lääne-Eesti pommigrupp

30. juulil kutsuti demineerijad Saaremaale Leisi valda Läätsa külla, kus ehitustööde käigus oli väljas kaevatud II maailmasõja aegne saksa mürsk. Demineerijad kahjutustasid mürsu hävituskohas.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.