Eesti muld ja Eesti Ruja – kuula raadiosaadet legendaarsest ansamblist

20. augustil toimub Tallinna Lauluväljakul legendaarse Ruja kontsert. Üle pikkade aastate astuvad taaskord koos lavale Ruja originaalkoosseisu liikmed ja Eesti muusika legendid Jaanus Nõgisto ning Rein Rannap.

Esitusele tulevad kõik Eesti rokiklassikasse kuuluvad Ruja suurimad hitid. Solistidena astuvad lavale Kadri Voorand, Ott Lepland, Robert Linna, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast ja Karl Vilhelm Valter.

Läänemaalt pärit raadiomees Toomas Ait tegi Ruja kontserdile pühendatud pika saate, mida siit kuulata saab. Saates on intervjuud Ruja liikmetega, teiste kontserdil esinejatega ning korraldajatega. Kuulata saab ainult Ruja muusikat.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.