Liiklusõnnetustes sai viga seitse inimest

Eile kella 07.23 ajal toimus liiklusõnnetus Võrumaal Mõniste vallas Võru-Mõniste-Valga maantee 42. kilomeetril, kus 45-aastane naine kukkus jalgrattaga tee langusel lauges kurvis. Jalgrattur toimetati Lõuna-Eesti Haiglasse.

Eile kella 10.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi ja Kuuli tn ristmikul, kus 63-aastane mees ei andnud sõiduautoga Hyundai IX35 teed peateel liikunud veoautole Volvo FH12, mida juhtis 34-aastane mees ja toimus kokkupõrge. Sündmuskohalt toimetati Hyundai juht Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 12.00 ajal toimus liiklusõnnetus Võrumaal Lasva vallas Kääpa – Obinitsa – Võmmorski – Petseri maantee 4. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta 20-aastane mees eiras sõiduautoga Toyota Hilux liiklusmärgi “Peatu ja anna teed” nõudeid ning sõitis otsa peateel liikunud sõiduautole Citroen C4, mida juhtis 64-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskusid mõlemad sõidukid teelt välja. Sündmuskohalt toimetati Citroeni juht ja kaasreisija, 64-aastane naine, Lõuna-Eesti Haiglasse.

Eile kella 13.38 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnus J.V.Jannseni 7a juures, kus 79-aastane mees sõitis sõiduautoga Hyundai Getz otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületavale jalakäijale, 13-aastasele neiule. Jalakäija toimetati Pärnu Haiglasse.

Eile kella 20.38 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal, Luunja vallas, Lohkva külas, Lohkva – Kabina – Vanamõisa tee ja Tartu – Räpina – Värska mnt ringristmiku juures, kus 34-aastane naine kaotas mootorratta BMW F 650 GS üle juhitavuse ja sõitis teelt välja paremale poole kergliiklusteele, riivates ka põrkepiiret ning otsa kergliiklusteel kõndinud jalakäijale, 55-aastasele naisele. Mootorrattur ja jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.