Eile oli jalg- ja mootorratturitega neli õnnetust

Eile kella 13.55 ajal sõitis 63-aastane mees Narvas Joala tänava ja Gerassimovi tänava ristmikul mopeediga HangLong tagant otsa tema ees liikunud sõiduautole Honda Accord, mida juhtis 20-aastane mees. Mopeedi juht kukkus asfaldile ning ta toimetati Narva Haiglasse, kust toimetati hiljem edasi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.38 teatati, et 24-aastane naine kaotas Harjumaal Kiili vallas Kurna-Tuhala mnt 16. kilomeetril kontrolli mootorratta Ducati Monster S2R1000 üle ja paiskus paremale teelt välja. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.37 põrkas 58-aastane jalgrattal liikunud naine Saue vallas Alliku külas kõnniteel kokku jalgrattal liikunud 6-aastase poisiga. Naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Üleeile kell 21.36 kaotas 26-aastane mees Harjumaal Turba alevikus Pargi ja Aia tänava ristmikul kontrolli mootorratta BMW F650ST üle ning kaldus paremale teelt välja vastu posti. Mootorrattur paiskus pikali ja ta toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.05 ajal sõitis 24-aastane mees Põlvamaal Räpina vallas Tartu – Räpina – Värska mnt 64. kilomeetril sõiduautoga Opel Astra tagant otsa vasakpöördeks peatunud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 35-aastane naine. Volkswageni juht toimetati Lõuna-Eesti Haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.