Martna vallas sai viga mopeediga kraavi sõitnud mees

Eile kella 14.46 ajal oli liiklusõnnetus Martna vallas Taebla-Kullamaa tee 10. kilomeetril, kus 51-aastane mees sõitis mopeediga Sanli Solifer XTR50 teelt välja kraavi ning sai õnnetuse tagajärjel vigastada. Isik toimetati Läänemaa haiglasse.

Eile kella 15.15 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 24. kilomeetril, kus sõiduautot Honda Civic juhtinud 24-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõiduk paiskus vasakule teelt välja ja otsa kahte sõidusuunda eraldavale teepiirdele. Sõidukis kaasreisijana viibinud 23-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 15.41 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maanteel Vineeri bussipeatuses, kus 49-aastane mehe juhitud bussi MAN ette hüppas bussipeatuses istunud ja järsku liikuma hakanud 61-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.18 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Tallinn-Narva maantee 34. kilomeetril, kus sõiduautot Mazda Premacy juhtinud 31-aastane mees kaotas kontrolli sõiduki üle ja sõitis paremale teelt välja. Sõiduk paiskus üle katuse. Autojuht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.15 sooritas 33-aastane mees Narvas Rahu tänav 4a juures sõiduautoga Ford Focus ristmikul tagasipööret Tallinna maantee suunas, pööras alguses paremasse sõidutee serva ja seejärel vasakule, ette tagant lähenevale sõiduautole Audi 80, mida juhtis 36-aastane mees. Audi sõitis otsa Fordi vasakule küljele. Narva Haiglasse toimetati Audis viibinud 36-aastane naine ja Fordis viibinid kolm last, 2 ja 9-aastased poisid ning 16-aastane tüdruk.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 26 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.