Liikluses sai kannatada kaheksa inimest

Eile kella 13.48 paiku toimus liiklusõnnetus Rapla maakonnas Märjamaal Pärnu mnt 45 juures, kus sõiduautot Nissan Terrano juhtinud 67-aastane mees, oodates vasakpöörde võimalust, kui sõidukile sõitis tagant otsa ratastraktor Fendt, mida juhtis 63-aastane mees. Saadud löögist paiskus Nissan vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud veoautoga Man, mida juhtis 62-aastane mees. Nissani juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 08.40 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt ja Mustakivi tee ristmikul, kus sõiduautot Mercedes-Benz E270 juhtinud 33-aastane mees sõitis tagant otsa tema ees peatunud sõiduautole Dacia Logan, mida juhtis 38-aastane mees. Dacia juht toimetati sündmuskohalt AS Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 11.53 paiku toimus liiklusõnnetus Tartus Ringtee tn 37 maja juures, kus kaubikut Peugeot Boxer juhtinud 34-aastane mees sooritas parempööret sissesõiduteele, mis omakorda ristub kõnni-ja jalgrattateega ning põrkas kokku mööda kõnni- ja jalgrattateed liikunud jalgratturiga, 39-aastase mehega. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli EMO-sse kontrolli.

Eile kella 13.13 ajal oli liiklusõnnetuses Kuressaares Aia ja Kihelkonna mnt ristmikul, kus sõiduautot BMW juhtinud 73-aastane mees sooritas vasakpööret, kuid ei veendunud manöövri ohutuses ja sõitis otsa peateel liikunud jalgratturile, 75-aastasele naisele. Autojuht toimetas jalgratturi Kuressaare haiglasse kontrolli.

Eile kella 14.12 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Ristiku tn ja Härjapea tn ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Mazda 3 juhtinud 30-aastane mees eiras liiklusmärgi „Stopp“ (Peatu ja anna teed) nõuet ning põrkas kokku peateel liikunud sõiduautoga Renault Captur, mida juhtis 46-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto Mazda vastu pargitud sõiduautot Volvo XC70. Sõiduautos Renault kaasreisijana viibinud poole kuu vanune tüdruk toimetati SA Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 14.50 ajal oli liiklusõnnetus Narvas Tallinna mnt 42 juures, kus sõiduautot Opel Combo juhtinud 32-aastane mees sooritas vasakpööret ja ei andnud teed jalgratturile, 21-aastasele mehele ning toimus kokkupõrge. Jalgrattur toimetati Narva EMO-sse kontrolli.

Eile kella 19.04 paiku toimus liiklusõnnetus Tartus Turu tänaval, kus mootorrattale Yamaha, mida juhtis 32-aastane mees, jooksis ette hundikoer, kes saadud löögist suri sündmuskohal. Mootorrattur, proovides hoida ära kokkupõrget, kaotas juhitavuse ning kukkus. Kiirabi toimetas mootorratturi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Eile kella 02.41 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Smuuli teel Kalevipoja 11 juures, kus mootorratast SYM XS125 juhtinud alkoholijoobes ning vastava kategooria juhtimisõigust mitte omav 19-aastane mees, sõites politsei eest ära, liikus piki kõnniteed ja sõitis risti üle Smuuli tee ning riivas tee keskel olevat ohutussaart, mille tagajärjel kaotas isik mootorratta üle kontrolli ning kukkus. Isik toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 28 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.