Ridala vallas hävis tules traktorimootor

7. augustil sai häirekeskus teate põlengust Ridala vallas Väike-Ahi külas. Teataja sõnul põles traktori mootor. Päästjad kustutasid põlengu, mootor hävis tules.

Raplamaa

7. augustil kella 13.50 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Märjamaal. Õnnetusse sattunud sõidukil likvideeriti süttimisoht.

Pärnumaa

7. augustil kell 19.02 teatati häirekeskusele tuleohutusnõuetele mittevastavast lõkkest Audru vallas Papsaare külas. Teataja sõnul oli lõke tehtud puukuuridest umbes 15 meetri kaugusele ning samal ajal puhus suur tuul. Päästjad kustutasid ohtliku lõkke.

Järvamaa

8. augustil kell 00.51 sai häirekeskus teate tulekahjust Koerus Küti tänaval. Teataja sõnul põles kahekordne elumaja. Päästjate saabudes olid leegid majast väljas. Suitsusukeldujad sisenesid hoones, et otsida võimalike kannatanuid, kedagi ei leitud. Kell 01.07 saadi tulelevik kontrolli alla, edasi otsiti tulekoldeid ning tehti järelkustutustöid. Kell 4.40 tulekahju likvideeriti. Põles pool hoone ülemisest korrusest, umbes 30 ruutmeetrit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.