Kaia Kanepi jõudis US Openil kaheksandikfinaali

Kaia Kanepi (WTA 418.) tagasitulek suurde tennisesse jätkub suurepäraselt, eestlanna alistas US Openi kolmandas ringis 19-aastase jaapanlanna Naomi Osaka (WTA 45.) ja jõudis kaheksandikfinaali, vahendas ERRi uudisteportaal.

Kanepi võitis paar minutit üle kahe tunni kestnud kohtumise 6:3, 2:6, 7:5. Kanepi murdis kohe avageimis Osaka servi ja enamat polnud setivõiduks vaja. Teises setis oli paremas hoos Osaka, murdes kolmel korral Kanepi servi.

Otsustavas setis läks Kanepi 2:0 ette, jäi siis 2:4 taha, aga läks omakorda 5:4 juhtima ja võitis lõpuks 7:5.

Kanepi servis kaks ässa ja tegi ka ühe topeltvea, Osaka sai kirja ühe ässa ja neli topeltvigu. Äralööke tegi Kanepi 22 ja Osaka 26, lihtvigu kogunes Kanepil 33 ja Osakal 49. Mängitud punktidest võitis Kanepi 95 ja Osaka 89.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.