Eile sai ülekäiguradadel viga kaks jalgrattaga sõitnud last

Eile kell 12.58 oli liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee 57 juures, kus esialgsetel andmetel 6-aastane jalgrattur kaotas juhitavuse ning kukkus kõnniteelt ülekäigurajale, kus omakorda sõiduauto Volksvagen Sharan, mida juhtis teadmata isik, sõitis jalgratturil üle jala. Sõiduauto lahkus sündmuskohalt. 6-aastane pois toimetati SA Tallinna Lastehaiglasse.

Eile kell 20.22 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee Saaremaa pst ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Volvo S40, mida juhtis 70-aastane naine, sõitis otsa reguleerimata ülekäigurada ületanud jalgrattale, mida juhtis 17-aastane poiss. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel. Jalgrattur toimetati SA Tallinna Lastehaiglasse.

Eile kell 13.47 oli liiklusõnnetus Rapla vallas Tallinn-Rapla-Türi maantee 38. kilomeetril, kus 43-aastane mees, juhtides mootorratas Yamaha FZ1-N, kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 17 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.