Eile registreeriti Haapsalu volikogu valimiste Meie Inimeste kandidaadid

Valimisliidu Meie Inimesed asutajad Merle Mäesalu ja Toomas Schmidt andsid eile Haapsalu linna valimiskomisjonile üle Meie Inimeste nimekirjas uude Haapsalu volikokku kandideerijate avaldused. Nimekirjas on sama palju kandideerijaid kui on volikogus kohti – 25.

„Meie Inimeste hulgas on paljudelt elualadelt erinevas vanuses Ridala ning Haapsalu elanikke. Meid kõiki ühendab soov, et ka talvel oleks Haapsalus tööd ja kindlust, et meie külades oleks esmased vajalikud teenused, et teed, tänavad ja kergliiklusteed oleksid korras ja hooldatud,“ ütles Meie Inimeste üks asutajatest Toomas Schmidt.

„Esmatähtsaks peame meie inimestele olulisi asju. Investorite otsimine eesotsas linnapeaga, tihedam koostöö olemasolevate ettevõtjatega ja ettevõtlusele paremate tingimuste loomine on tegevused, mis lõpuks toovad linnakassasse rohkem raha. Lisaks lubame muuta linna juhtimiskultuuri demokraatlikumaks ja läbipaistvamaks,“ lisas Meie Inimeste linnapeakandidaat Merle Mäesalu.

Kandidaadid:

1. Merle Mäesalu, Haapsalu linnapeakandidaat
2. Toomas Schmidt
3. Kaido Antsve
4. Tiia Treimann-Differt
5. Arnold Juhans
6. Aime Koit
7. Koit Latik
8. Raimond Lunev
9. Margus Maiste
10. Anželika Murik
11. Katrin Nuuter
12. Ahti Olesk
13. Kaija Paalberg
14. Toomas Post
15. Rea Raus
16. Heli Reichardt
17. Aive Saadjärv
18. Jüri Saar
19. Lea Samarajev
20. Arles Taal
21. Heino Tamm
22. Maia Tohver
23. Toivo Tomingas
24. Andrei Tšerepanov
25. Kristjan Tõlk

Meie inimeste hulgas on kolm Vabaerakonna, kaks Isamaa ja Res Publica Liidu, üks Roheliste ja üks Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liige. Kõige enam on meil aga erakonda mittekuuluvaid, Ridala ja Haapsalu toimekaid inimesi, kes on valmis volikogus aktiivselt kaasa töötama.

Meie Inimeste programmiga saab tutvuda kodulehel www.meieinimesed.ee ja jälgida meie tegevusi facebookis.

Valimisliidu Meie Inimesed nimel,
Toomas Schmidt

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.